jueves, 12 de marzo de 2009

Preselectiu COMPLET!!

Falta només una setmana... penses "he de estudiar ja o després no em danarà temps", pero la gossera és superior a tú, mai tens ganes i encara que fas el que pots no ets capaç de memoritzar res, només saps l'ordre... Castellà, Història, Valencià, Física, Àngles, Matemàtiques, Dibuix Técnix, Filosofia... no pots llevar-te'l del cap.

Arriba diumenge, no pots més i la sensació de que no saps res sempre està ahí i ahí permaneïxerà fins que et trobes davant de l'exàmen, veus les qüestions, "ah mira, esta d'açì me la sé, esta més o menos, esta la deixaré per al final que és massa llarga", la monotonia i l'estres són massa freqüents aquestos dies, alçar-te a les 8, fer exàmens, arribar a casa i no hi ha temps per alegrar-te dels exàmens acabats, demà hi ha més...

Finalment arriba el pijor moment, penúltim dia, són les 7 i baixes corrent de l'institut, acabes de acabar Dibuix Técnix i no tens gens de temps per a alegrar-te, demà a les 8 començarà Filosofia, a les 8:45 comença a jugar el Barça i no pots pedre eixe partir, ostia han guanyat 5-2 que passada, pero merda!, no pots celebrar-ho, hauràs d'anar corrent a estudiar i damunt demà hauràs dalçar-te a les 7!!

PER FI!!, s'ha acabat, ja ha passat el preselectiu, és hora de celebrar-ho!! qué? que donarem classe ara? merda pa' tú! jo me'n vaig a casa a dormir tot el que no he dormit aquesta setmana pel maleit simulacre, arribes a casa i penses... demà a Valéncia... després de tornar a la banda a assatjar, no he pogut sentir el "soroll" del meu estimat baix en tota la setmana... ja és hora... arribarà dissabte i per fi tornaré a ixir! després de dos setmanes sense ixir perque sabia que de resaca no voldria estudiar ara ixiré i no pense en l'hora de tornada... ja és hora... La setmana que ve estarà plena d'actes ja que són falles, i no pensé obrir un llibre porque no hi ha més exàmens, l'esforç ha merescut la pena, almenys això pensé ara, ja vorem les notes... ara a disfrutar!



Tú, harta de tanta duda,
yo, de prreguntarle al viento
tú, ¿qué dónde conocí a la luna?
yo, ¿en qué coño ocupo el tiempo? En....

Salir, beber, el rollo de siempre,
meterme mil rayas, hablar con la gente,
llegar a la cama y... ¡joder, que guarrada! sin tí...

No hay comentarios:

Publicar un comentario